Wij zijn een nieuwe bedrijf die bemiddeld en mensen begeleid  voornamelijk uit Nederland en België voor onderzoeken en behandelingen in het zuiden van Oekraine.
Wij begeleiden u persoonlijk tijdens de gehele behandeling, wij gaan met u mee naar de arts en blijven aan uw zijde. Wij stellen  met u uw gehele verblijf samen in Oekraine.  We zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wij zijn afkomstig uit Kherson, een stad in het zuiden van Oekraine en sinds 2004 zijn wij woonachtig in Nederland. Elke jaar gaan we op vakantie naar Oekraine om vrienden en familie te bezoeken. Aan deze vakantie koppelen wij altijd een bezoek aan de tandarts,een bezoek aan de osteopaat of opticien.  Dit  heeft te maken met de uitstekende kwaliteit van de zorg dat wordt verleend in privé klinieken, de aandacht en tijd die aan u wordt besteed en de waanzinnig lagere prijzen. Verschilende van onze Nederlandse collega’s , vrienden en familie  zijn u naar alle tevredenheid al voor gegaan.  Ook niet onbelangrijk is het heerlijke klimaat in het zuiden van Oekraine, in de zomer schijnt bijna altijd de zon en de temperaturen gaan niet onder de 30 graden.
Zo kwamen wij op idee om meer mensen te laten zien hoe fantastisch ons land is met lagere prijzen voor een super kwaliteit. Wij maken voor u afspraken alleen bij de beste specialisten waar we persoonlijk een goede ervaringen hebben gehad.

Veligheid en medische zorg in Oekraine.