We organiseren reizen naar Kherson (Oekraine) voor tandartsbehandelingen (implantaten, kronen), diagnose (CT scan, MRI scan, bloedonderzoek), opticien, osteopaat, cosmetische ingrepen, enz.
Hoe gaat het in zijn werk? U geeft ons aan waar uw interesses liggen, en wij zoeken de juiste specialist voor u.  Stel, u heeft een implantaat nodig, dan nemen wij contact op met onze tandheelkundige, sturen wij uw gegevens, indien aanwezig ( zeer wenselijk) een 3D foto van uw gebit. Er wordt deskundig gezocht naar de beste optie en wordt er een offerte met advies en prijs aan u voorgelegd. Er wordt besproken in welke termijnen kan de behandeling plaats vinden.
Bent u daar mee akkoord dan gaan wij beginnen om uw reis in te plannen.

We adviseren u te vliegen vanuit Amsterdam (dagelijks om  5:30 en 13:55) met overstap in Kiev naar Kherson(aankomst om 11:00 en 21.10). Een Retourvlucht kost ongeveer € 175-295. Vanaf april 2020 vliegt Ryanair via Wenen en Krakow naar Kherson vanuit vanaf € 50,-retour. We  halen u op en brengen naar het hotel die u zelf kiest uit onze voorkeur. We hebben voor u 2 hotels met Europese normen uit gezocht, engels sprekend personeel, uitstekende kwaliteit van kamers en uiteraard heerlijk eten. Allebei de hotels liggen midden in het centrum met loopafstand van bijna alle klinieken en  zo als alles  in Kherson zijn de hotels
spotgoedkoop voor een Europeaan.

Ook In uw vrije tijd is er genoeg te doen, alles hangt af  van uw interesses. U kunt de lange warme avonden op het terrassen van de hotels door brengen met heerlijk eten en ijskoude drankjes in een ontspannen sfeer.

In tegenstelling tot alle andere ingrepen, moet de tandarts en de opticien  in twee etappes worden  betaald. Dit heeft ermee te maken dat ze  met dezelfde Europese materialen van hoge  kwaliteit werken en die moeten voor u eerst  worden besteld.
Vandaar dat uw eerste aanbetaling  plaats vindt na uw eerste bezoek aan de tandarts of opticien. Het loon in Oekraine is relatief laag, wat uw behandelingen extreem goedkoop maken.

Mocht u  uw behandelingen bij de verzekeraar willen declareren dan verzoeken we u eerst uw verzekeraar te raadplegen.