We care medical services biedt een breed scala aan diensten aan particuliere en zakelijke klanten.  Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we samen kunnen werken.

IMPLANTAAT
Onze specialist brengt de implantaten in.  Eerst krijgt u plaatselijke verdoving.  Daarna maakt de tandarts het tandvlees los op de plekken waar de implantaten moeten komen zodat het kaakbot zichtbaar wordt.  Vervolgens boort hij een gaatje in het kaakbot. In dat gaatje schroeft of tikt de tandarts de implantaat.  Daarna hecht hij het tandvlees weer dicht. Het wordt een foto gemaakt,daarna gaat u terug naar uw hotel.
Kosten: € 450,- 500,- voor een implantaat incl.behandeling.

KROON

Bij het ontbreken van één tand of kies kan ook op een implantaat een kunsttand of –kies (kroon) worden geplaatst van metaal of zirkonium. Als er meerdere tanden of kiezen ontbreken, kan er een brug worden geplaatst op implantaten.  Een brug is een voor de patiënt een permanente vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen.

Kosten:  ceramischekroon  €150,- en zirkoniumkroon €250,- incl.behandeling.

Overigen kosten zijn relatief laag:

Zenuwbehandeling € 50,-

Vulling. € 50,-

Foto. € 10,-

OPTICIEN
Eerst wordt u onderzocht door een oogarts en niet door een opticien. Daarna wordt geadviseerd welke glazen en bril dat u nodig heeft. Prijzen van de glazen variëren tussen €25 – €75 . Een bril zelf  kost tussen €  25 – € 150 .

OSTEOPAAT
We kunnen u een uitstekende osteopaat aanbieden.

Kosten: € 25,- voor een behandeling

MRI en CT scan

Een CT scan voor de hele lichaam met contrast vloeistof .

Kosten: € 250,-

Een MRI scan

Kosten: € 75, voor een probleem gebied.

BLOEDONDERZOEK
Van meeste bloedonderzoeken heeft u de uitslag nog op dezefde  dag, bij ingewikkelde en uitgebreide onderzoeken heeft u over 3 werkdagen een uitslag.

Alle uitslagen krijgt op uw e-mail.
Kosten: zeer variërend , vanaf € 10, – tot €150,- Bij uitgebreide onderzoeken zijn altijd kortingen voor samengestelde pakketten .